Baggage Operational Support

In opdracht van AFS Uitzendbureau en Tence Inzetbureau maakte KikvorsFilm deze introductiefilm voor personeel dat op de luchthaven Schiphol gaat werken bij de BOS: Baggage Operational Support.

TNO Carbon Capture and Storage

TNO doet onderzoek naar verschillende oplossingen om de CO2 uitstoot wereldwijd te verminderen. KikvorsFilm maakte twee films die de expertise van TNO op dit gebied in beeld brengt.

Leraar 24: BeMused

Voor de website Leraar24 van NTR (Teleac) maakte KikvorsFilm een item over BeMused, een verzameling lesprogramma's voor musea die is toegespitst op leerlingen van het vmbo. De film is gemaakt in opdracht van JVtv.

Sirius Programma

Het Sirius Programma stelt hogescholen en universiteiten in staat de beste studenten uit te dagen het maximale uit zichzelf te halen. Deze film laat zien hoe die excellentiebevordering in praktijk gebracht wordt.

GHGT-10: Videoverslag

Deze internationale conferentie over de ondergrondse opslag van CO2 vond in September 2010 plaats in de Amsterdamse RAI. KikvorsFilm maakte een videoverslag.

GHGT-10: Slotdebat

Voor het slotdebat van deze internationale conferentie over de ondergrondse opslag van CO2 produceerde KikvorsFilm vijf korte filmpjes. Ieder filmpje introduceert op eigen wijze één van de hoofdthema's.

SEWGS

ECN heeft met SEWGS een nieuwe techniek ontwikkeld om CO2 af te vangen. Om zakenrelaties en investeerders goed te kunnen informeren over de werking van SEWGS is er een heldere animatie gemaakt.

De vertrouwenspersoon

In opdracht van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen produceerde KikvorsFilm deze informatieve dvd, die uitlegt wat men kan doen bij ongewenst intimiderend gedrag op de werkvloer.