Portfolio

 

In de groene kolom kunt u een categorie selecteren.

Lokaal Eigendom - Provincie Zuid Holland

In opdracht van de Provincie Zuid Holland maakte KikvorsFilm deze informatieve animatievideo over hoe een omgeving kan participeren in lokale energieprojecten.

Biodentify

Met een nieuw ontwikkelde technologie kan Biodentify aan de hand van DNA uit bodemmonsters bepalen of er in de diepe ondergrond olie of gas te vinden is. Deze promotiefilm laat zien hoe dat werkt.

InSight in nanotechnology

Het InSight-project ontwikkelde nieuwe technologie om de productie van nano-deeltjes en nano-materiaal real time te monitoren. Deze animatie van KikvorsFilm bleek ideaal om die microscopisch kleine processen voor een groot publiek inzichtelijk te maken.

TNO PowerMatcher

De beschikbaarheid van groene stroom hangt af van externe factoren zoals de zon en de wind. PowerMatcher van TNO stemt de vraag af op het variabele aanbod van duurzame energie. KikvorsFilm maakte deze animatie die bondig uitlegt hoe dat werkt.

Firefly

Computers worden alsmaar sneller, maar we naderen de fysieke beperkingen van de huidige elektronische technologie. Het Firefly project onderzoekt daarom mogelijkheden van optische verbindingen binnen een computer.

Baggage Operational Support

In opdracht van AFS Uitzendbureau en Tence Inzetbureau maakte KikvorsFilm deze introductiefilm voor personeel dat op de luchthaven Schiphol gaat werken bij de BOS: Baggage Operational Support.

TNO Carbon Capture and Storage

TNO doet onderzoek naar verschillende oplossingen om de CO2 uitstoot wereldwijd te verminderen. KikvorsFilm maakte twee films die de expertise van TNO op dit gebied in beeld brengt.

GHGT-10: Slotdebat

Voor het slotdebat van deze internationale conferentie over de ondergrondse opslag van CO2 produceerde KikvorsFilm vijf korte filmpjes. Ieder filmpje introduceert op eigen wijze één van de hoofdthema's.