Utopics - ‘Kutlug Ataman'

Voor het multiculturele programma ‘Utopics' van StadsTV Utrecht maakte KikvorsFilm een item over de videokunst van de Turkse kunstenaar Kutlug Ataman, die deze maand op twee locaties in Utrecht te zien is.

Utopics - 'Tumultdebat'

Voor het multiculturele programma ‘Utopics' van StadsTV Utrecht maakte KikvorsFilm een item over het debat dat Tumult organiseerde over de kansen van allochtonen op de arbeidsmarkt.

Retourtje Toen - Liefde

Van het eerste vriendje en stiekeme kusjes in de lunchpauze, tot seksuele voorlichting en uiteindelijk een gouden bruiloft. KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Retourtje Toen - Voetbal

Van boze middenstanders bij wie een bal door de winkelruit vloog, tot oud zeer rond de verloren finales in 1974 en 1978. KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen gedaan.

Retourtje Toen - Eten

Balkenbrij, zure zult, levertraan, en van het varken dat men zelf slachtte diende de blaas als voetbal. KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen gedaan.

Retourtje Toen - Vervoer

De eerste stoomtram, de opkomst van de auto, bermtoerisme, files, trein en luchtvaart: KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Retourtje Toen - De Glazen Stad

De druiventeelt in het Westland: Van gewassen in de kassen tot in het veilinghuis en de verkiezing van de Druivenkoningin. KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Retourtje Toen - Mode

Petticoats, minirokjes, plateauzolen en fantastische kapsels: KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Retourtje Toen - Carnaval

Het zotte getal, de foekepot, praalwagens vol boerenkielen en uiteindelijk de begrafenis van Knillis in Oeteldonk: KikvorsFilm stortte zich in het feestgedruis om het camerawerk en de montage van wederom een nieuwe aflevering Retourtje Toen te verrichten.

The Cassava Revolution

Een Engelstalige bedrijfsfilms in opdracht van DADTCO, de Dutch Agricultural Development & Trading Company BV.