EenVandaag - AvroTros

Eind 2015 volgde ik mijn vader, professor Wim Turkenburg, tijdens een reis naar Fukushima. Voor EenVandaag monteerde ik samen met het team van AvroTros dit reisverslag over het getroffen gebied.

College Tour - NTR

Voor de uitzending met Anton Corbijn werd een interview opgenomen met Bono van U2, waarvoor ik het camerawerk mocht doen.

Podium on Tour - NTR

De nieuwe achtdelige serie Podium on Tour reisde deze zomer op NPO 2 langs gerenommeerde kunst- en cultuurfestivals. In opdracht van de NTR maakte KikvorsFilm een deel van de camjo-items voor dit programma.

Landinwaarts - NTR

In de serie Landinwaarts gaat Dieuwertje Blok op zoek naar pareltjes van lokale cultuur en traditie. In opdracht van de NTR maakte KikvorsFilm meerdere camjo-items voor dit programma.

Het Orkest van Nederland

Bij post-productiebedrijf Creative Animal monteerde KikvorsFilm mee aan 'Het Orkest van Nederland', een talentenjacht op RTL4 waarin wordt gezocht naar de beste klassieke muzikanten.

Hier Moet Je Zijn

Montage van het programma 'Hier Moet Je Zijn' van RTL4, in opdracht van post-productiebedrijf Creative Animal.

Beat the Crowd

Montage van instarts voor deze spelshow van RTL4, in opdracht van post-productiebedrijf Creative Animal.

MuziekMaten

Vier veteranen vertellen over muziek die hen dierbaar was tijdens hun inzet in Nieuw-Guinea, Libanon, Srebrenica en Afghanistan. In opdracht van NostalgieNet heeft KikvorsFilm daar het programma MuziekMaten over gemaakt, gepresenteerd door Gijs Wanders.

Sporen naar het front

Een film over de rol van spoorwegen in oorlogstijd: Van het vervoer van manschappen tot de slagkracht van groot spoorweggeschut, en van de inzet van hospitaaltreinen tot de deportaties tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De Lijf Show

Montage van instarts voor deze spelshow van SBS6, in opdracht van post-productiebedrijf Creative Animal.