Eerste Hulp Bij Festivals - RTL5

Voor het programma 'Eerste Hulp Bij Festivals' filmde ik in opdracht van Concept Street de medische dienst van verschillende evenementen. De serie werd in september en oktober 2019 uitgezonden op RTL5.

Jouw Stad, Ons Dorp - NTR

In opdracht van Tuvalu Media filmde en monteerde ik als camjo de belevenissen van drie gezinnen die in 'Jouw Stad, Ons Dorp' van woonplaats ruilden. De serie werd in januari-februari 2019 door de NTR uitgezonden op NPO1.

Topdoks - Zapp

Voor het medische kinderprogramma Topdoks filmde ik als camjo verschillende items op de spoedeisende hulp, en deed ik het camerawerk tijdens een reportage in het Oogziekenhuis.

Hip voor Nop - Zapp

Voor Hip voor Nop van de EO draaide en monteerde ik als camjo een reeks items waarin presentatrice Anne-Mar op bezoek gaat bij BN-ers om te zien wat zij in hun kledingkast hebben hangen.

Hallo, ik heb kanker - Zapp

De serie ‘Hallo, ik heb kanker' volgt vier kinderen met kanker. Met twee van hen verzorgde ik binnen het team van de EO tijdens een draaidag het camerawerk.

Landinwaarts - NTR

In de serie Landinwaarts gaat Dieuwertje Blok op zoek naar pareltjes van lokale cultuur en traditie. En dit seizoen maakte KikvorsFilm voor het productieteam van de NTR twintig verschillende camjo-items.

Money Talks - RTL Z

Voor het wekelijkse programma Money Talks op RTL Z maakte ik als camjo de items waarin Yvo van Regteren Altena stijladvies geeft aan de allerrijksten.

Podium on Tour - NTR

Podium on Tour reisde ook in de zomer van 2016 langs gerenommeerde kunst- en cultuurfestivals. In opdracht van de NTR maakte KikvorsFilm een deel van de camjo-items voor dit programma.

EenVandaag - AvroTros

Eind 2015 volgde ik mijn vader, professor Wim Turkenburg, tijdens een reis naar Fukushima. Voor EenVandaag monteerde ik samen met het team van AvroTros dit reisverslag over het getroffen gebied.

College Tour - NTR

Voor de uitzending met Anton Corbijn werd een interview opgenomen met Bono van U2, waarvoor ik het camerawerk mocht doen.