Retourtje Toen - Eten

Balkenbrij, zure zult, levertraan, en van het varken dat men zelf slachtte diende de blaas als voetbal. KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen gedaan.

Voetbal in de jaren ‘50

Voor deze dvd filmde en monteerde KikvorsFilm in opdracht van uitgeverij Nieuw Amsterdam en Tijdsbeeld Media de interviews met voetbalkenners Hans Kraay sr., Herman Pleij, Henk Spaan, en Gerrit Valk.

Retourtje Toen - Vervoer

De eerste stoomtram, de opkomst van de auto, bermtoerisme, files, trein en luchtvaart: KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Retourtje Toen - De Glazen Stad

De druiventeelt in het Westland: Van gewassen in de kassen tot in het veilinghuis en de verkiezing van de Druivenkoningin. KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Retourtje Toen - Mode

Petticoats, minirokjes, plateauzolen en fantastische kapsels: KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Retourtje Toen - Carnaval

Het zotte getal, de foekepot, praalwagens vol boerenkielen en uiteindelijk de begrafenis van Knillis in Oeteldonk: KikvorsFilm stortte zich in het feestgedruis om het camerawerk en de montage van wederom een nieuwe aflevering Retourtje Toen te verrichten.

Verre Vrienden

Audiovisueel decor voor het toneelstuk 'Verre Vrienden' dat werd opgevoerd door theaterstudenten van de toneelschool in Arnhem.

International Community Arts Festival 2005

Een week lang filmde KikvorsFilm in opdracht van het Rotterdams Wijktheater op het Internationaal Wijktheater Festival dat plaatsvond in en rond het Rotterdamse theater Zuidplein.