Retourtje Toen - Luchtvaart

Het oude Schiphol, de Connie, emigranten-vluchten naar Australië en vliegtuigspotters: KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Retourtje Toen - Koninginnedag

Het defilé, oranjeverenigingen, koek in de rhododendrons en de slogan 'Geen Woning Geen Kroning': KikvorsFilm heeft het camerawerk en de montage van een nieuwe aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Enlightened Underground

Camerawerk in opdracht van Movie Mento tijdens dit internationale congres over ondergronds bouwen, dat plaats vond in de Cruise Terminal van Amsterdam.

Voetbal in de jaren ‘60

Voor deze dvd filmde en monteerde KikvorsFilm in opdracht van uitgeverij Nieuw Amsterdam en Tijdsbeeld Media de interviews met voetbalkenners Michel van Egmond, Henk Spaan, Bennie Muller en Willy Dullens.

MEXX

In opdracht van Ernstige Zaken filmde KikvorsFilm achter de schermen tijdens de presentatie van de nieuwe modecollectie van MEXX.

Retourtje Toen - Liefde

Van het eerste vriendje en stiekeme kusjes in de lunchpauze, tot seksuele voorlichting en uiteindelijk een gouden bruiloft. KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Retourtje Toen - Voetbal

Van boze middenstanders bij wie een bal door de winkelruit vloog, tot oud zeer rond de verloren finales in 1974 en 1978. KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen gedaan.

Top 100 Live - 2007

Tijdens het Top 100 Live festival in Made verzorgde KikvorsFilm samen met MRN-Film de meercamera-registratie van de optredens. De beelden werden live geprojecteerd op grote schermen aan weerszijde van het podium.