Utopics - ‘Nijntje in het Sranantongo'

Voor het multiculturele programma ‘Utopics' van StadsTV Utrecht maakte KikvorsFilm een item over Carry-Ann Tjong-Ajong die het boekje ‘Nijntje en Nina' van Dick Bruna in het Surinaams vertaalde.

Utopics - ‘Divali'

Voor het multiculturele programma ‘Utopics' van StadsTV Utrecht maakte KikvorsFilm een item over het Hindoeistische Divali-feest dat deze week gehouden werd.

Utopics - ‘Kutlug Ataman'

Voor het multiculturele programma ‘Utopics' van StadsTV Utrecht maakte KikvorsFilm een item over de videokunst van de Turkse kunstenaar Kutlug Ataman, die deze maand op twee locaties in Utrecht te zien is.

Utopics - 'Tumultdebat'

Voor het multiculturele programma ‘Utopics' van StadsTV Utrecht maakte KikvorsFilm een item over het debat dat Tumult organiseerde over de kansen van allochtonen op de arbeidsmarkt.

Later!

Een dvd met het toneelstuk ‘Later!' van het Rotterdams Wijktheater en de documentaire 'Dat Gebeurt Mij Niet' met interviews van tienermoeders.

Kinderen van de Rekening

KikvorsFilm monteerde de documentaire ‘Kinderen van de Rekening' van regisseur Maartje Vergeer.

Het Rotterdams Wijktheater

Een documentair portret van het Rotterdams Wijktheater. Theatermakers begeleiden bewoners in verschillende stadswijken om op professionele wijze een toneelstuk op de planken te brengen.

De Liefde en de Slijterij

Een intiem portret van Clazien Turkenburg-Lommerse.