Postbank

Camerawerk in opdracht van MRN-Film, tijdens een promotie-actie van de Postbank in Rotterdam.

Phanos Vastgoed

Voor een bedrijfspresentatie van projectontwikkelaar Phanos filmde KikvorsFilm in opdracht van Character Media verschillende bouwstijlen in Berlijn, Amstelveen en Aalsmeer.

Top 100 Live - 2008

Net als vorig jaar verzorgde KikvorsFilm en MRN-Film de meercamera-registratie van het Top 100 Live-festival in Made. De beelden werden live geprojecteerd op grote schermen aan weerszijde van het podium.

Bugaboo

Het bedrijf Bugaboo had wat te vieren, en pakte uit met een groot personeelsfeest. In opdracht van House of Brouns filmde KikvorsFilm de festiviteiten.

Retourtje Toen - Luchtvaart

Het oude Schiphol, de Connie, emigranten-vluchten naar Australië en vliegtuigspotters: KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Retourtje Toen - Koninginnedag

Het defilé, oranjeverenigingen, koek in de rhododendrons en de slogan 'Geen Woning Geen Kroning': KikvorsFilm heeft het camerawerk en de montage van een nieuwe aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Enlightened Underground

Camerawerk in opdracht van Movie Mento tijdens dit internationale congres over ondergronds bouwen, dat plaats vond in de Cruise Terminal van Amsterdam.

Voetbal in de jaren ‘60

Voor deze dvd filmde en monteerde KikvorsFilm in opdracht van uitgeverij Nieuw Amsterdam en Tijdsbeeld Media de interviews met voetbalkenners Michel van Egmond, Henk Spaan, Bennie Muller en Willy Dullens.