1%Club - Student Battle

Voor deze online live uitzending waarin de winnaars bekend gemaakt werden, verzorgde KikvorsFilm het camerawerk en de belichting. De uitzending werd geproduceerd door De Connectors in opdracht van de 1%Club en Accenture.

Fete de la Nature

Fete de la Nature moet een jaarlijks terugkerend landelijk festival worden waarin iedereen een heel weekend lang op eigen wijze 'de natuur kan vieren'. In opdracht van PlanetXAM deed KikvorsFilm het camera- en montagewerk van deze promotiefilm.

1%Live

1%Live is de internetshow die met regelmaat wordt uitgezonden op de website van de 1%Club. Ventanaz verzorgt deze livestreams, met camerawerk van KikvorsFilm.

De Mariniers - Een Wereldkorps

Tijdsbeeld Media produceerde samen met het Nederlands Instituut voor Militaire Historie deze dvd-box over het Korps Mariniers. KikvorsFilm deed het camerawerk van verschillende interviews en monteerde de drie hoofdfilms.

Top 100 Live - 2009

Net als vorig jaar verzorgde KikvorsFilm en MRN-Film de meercamera-registratie van het Top 100 Live-festival in Made. De beelden werden live geprojecteerd op grote schermen aan weerszijde van het podium.

Retourtje Toen - Gezondheidszorg

Levertraan, bleekneusjes, getrokken kiezen en het Bio-vakantieoord: KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Retourtje Toen - Boerenleven

Voor Tijdsbeeld Media heeft KikvorsFilm wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Oranje-Nassau Mijnen

In opdracht van Tijdsbeeld Media deed KikvorsFilm het camerawerk voor de documentaire 
"Oranje-Nassau Mijnen: herinneringen aan het mijnverleden"