Leraar24: Vroeg Vreemdetalenonderwijs

Voor de website Leraar24 van NTR (Teleac) maakte KikvorsFilm een item over het meertalig onderwijs op de Europaschool in Amsterdam. De film is gemaakt in opdracht van JVtv.

Manifestatie Broedplaatsen 2009

Op deze drukbezochte middag gingen maar liefst 160 vertegenwoordigers uit de kunst- en cultuursector, de gemeente en het vastgoed met elkaar in debat rond het thema 'Economische waarde van broedplaatsen.' KikvorsFilm maakte een videoverslag.

De Mariniers - Een Wereldkorps

Tijdsbeeld Media produceerde samen met het Nederlands Instituut voor Militaire Historie deze dvd-box over het Korps Mariniers. KikvorsFilm deed het camerawerk van verschillende interviews en monteerde de drie hoofdfilms.

Broedplaats Westerdok

Op het Westerdokseiland in Amsterdam wordt een groot nieuwbouwproject gerealiseerd waarin ruimte voor een kunstenaarsbroedplaats is gereserveerd. In deze 5-delige serie volgt KikvorsFilm hoe de kunstenaars hun nieuwe ateliers betrekken.

Oranje-Nassau Mijnen

In opdracht van Tijdsbeeld Media deed KikvorsFilm het camerawerk voor de documentaire 
"Oranje-Nassau Mijnen: herinneringen aan het mijnverleden"

Rups 3.0

Rups 3.0 is een kunstproject van de Amsterdamse Mediakunstenaar Jochem Tames. Voor de website van Rups 3.0 maakte KikvorsFilm een videoverslag van de officiële opening.

Utopics - ‘Nijntje in het Sranantongo'

Voor het multiculturele programma ‘Utopics' van StadsTV Utrecht maakte KikvorsFilm een item over Carry-Ann Tjong-Ajong die het boekje ‘Nijntje en Nina' van Dick Bruna in het Surinaams vertaalde.

Utopics - ‘Divali'

Voor het multiculturele programma ‘Utopics' van StadsTV Utrecht maakte KikvorsFilm een item over het Hindoeistische Divali-feest dat deze week gehouden werd.