Leraar24: Vroeg Vreemdetalenonderwijs

Voor de website Leraar24 van NTR (Teleac) maakte KikvorsFilm een item over het meertalig onderwijs op de Europaschool in Amsterdam. De film is gemaakt in opdracht van JVtv.

Manifestatie Broedplaatsen 2009

Op deze drukbezochte middag gingen maar liefst 160 vertegenwoordigers uit de kunst- en cultuursector, de gemeente en het vastgoed met elkaar in debat rond het thema 'Economische waarde van broedplaatsen.' KikvorsFilm maakte een videoverslag.

De Mariniers - Een Wereldkorps

Tijdsbeeld Media produceerde samen met het Nederlands Instituut voor Militaire Historie deze dvd-box over het Korps Mariniers. KikvorsFilm deed het camerawerk van verschillende interviews en monteerde de drie hoofdfilms.

ESVS 2010

Aankondiging voor de jaarlijkse bijeenkomst van de European Society of Vascular Surgery die in september 2010 gehouden wordt in de Amsterdamse RAI.

Top 100 Live - 2009

Net als vorig jaar verzorgde KikvorsFilm en MRN-Film de meercamera-registratie van het Top 100 Live-festival in Made. De beelden werden live geprojecteerd op grote schermen aan weerszijde van het podium.

Retourtje Toen - Gezondheidszorg

Levertraan, bleekneusjes, getrokken kiezen en het Bio-vakantieoord: KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Retourtje Toen - Boerenleven

Voor Tijdsbeeld Media heeft KikvorsFilm wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Broedplaats Westerdok

Op het Westerdokseiland in Amsterdam wordt een groot nieuwbouwproject gerealiseerd waarin ruimte voor een kunstenaarsbroedplaats is gereserveerd. In deze 5-delige serie volgt KikvorsFilm hoe de kunstenaars hun nieuwe ateliers betrekken.