Alles Kids

Montage van enkele items voor Alles Kids, het nieuwe programma van Jochem van Gelder bij SBS6, in opdracht van post-productiebedrijf Creative Animal.

Koefnoen

Montage van een item voor Koefnoen, in opdracht van het Hilversumse post-productiebedrijf Creative Animal.

Firefly

Computers worden alsmaar sneller, maar we naderen de fysieke beperkingen van de huidige elektronische technologie. Het Firefly project onderzoekt daarom mogelijkheden van optische verbindingen binnen een computer.

Atkins

Montage van een commercial voor Atkins Noorwegen, in opdracht van post-productiebedrijf Creative Animal in Hilversum.

SportconneXions

SportconneXions biedt een online club agenda en ladder voor sportmaatjes. Voor de website van SportconneXions maakte KikvorsFilm deze korte video die laat zien hoe het werkt.

Manifestatie Cultureel Noord 2020

Op 23 februari 2012 vond de Manifestatie Cultureel Noord 2020 plaats, waar werd gesproken over de toekomst van Kunst en Cultuur in Amsterdam-Noord. KikvorsFilm volgde de voorbereidingen en maakte dit videoverslag.

ECN Solar

ECN Solar streeft er naar om zonne-energie zo rendabel mogelijk te maken. Deze film toont de werkwijze van Energie Centrum Nederland, en laat zien op welke gebieden zij succesvol samenwerkt met de industrie.

LAB Broedplaatsen

De film 'LAB Broedplaatsen' volgt het verloop van de gelijknamige cursus die Bureau Broedplaatsen organiseert voor iedereen die te maken krijgt met het opzetten van broedplaatsen.