1%Club - Student Battle

Voor deze online live uitzending waarin de winnaars bekend gemaakt werden, verzorgde KikvorsFilm het camerawerk en de belichting. De uitzending werd geproduceerd door De Connectors in opdracht van de 1%Club en Accenture.

InSight in nanotechnology

Het InSight-project ontwikkelde nieuwe technologie om de productie van nano-deeltjes en nano-materiaal real time te monitoren. Deze animatie van KikvorsFilm bleek ideaal om die microscopisch kleine processen voor een groot publiek inzichtelijk te maken.

Beat the Crowd

Montage van instarts voor deze spelshow van RTL4, in opdracht van post-productiebedrijf Creative Animal.

MuziekMaten

Vier veteranen vertellen over muziek die hen dierbaar was tijdens hun inzet in Nieuw-Guinea, Libanon, Srebrenica en Afghanistan. In opdracht van NostalgieNet heeft KikvorsFilm daar het programma MuziekMaten over gemaakt, gepresenteerd door Gijs Wanders.

Handen uit de Mouwen

Lokale politici liepen een dag stage in een museum. In opdracht van de Nederlandse Museumvereniging legde KikvorsFilm hun ervaringen vast in een serie filmpjes.

TNO PowerMatcher

De beschikbaarheid van groene stroom hangt af van externe factoren zoals de zon en de wind. PowerMatcher van TNO stemt de vraag af op het variabele aanbod van duurzame energie. KikvorsFilm maakte deze animatie die bondig uitlegt hoe dat werkt.

Fete de la Nature

Fete de la Nature moet een jaarlijks terugkerend landelijk festival worden waarin iedereen een heel weekend lang op eigen wijze 'de natuur kan vieren'. In opdracht van PlanetXAM deed KikvorsFilm het camera- en montagewerk van deze promotiefilm.

Samenwerking Musea

Een film voor de Museumvereniging over de samenwerkingsverbanden die musea zijn aangaan. Niet alleen onderling, maar juist ook met scholen, universiteiten en het bedrijfsleven.