Handen uit de Mouwen

Lokale politici liepen een dag stage in een museum. In opdracht van de Nederlandse Museumvereniging legde KikvorsFilm hun ervaringen vast in een serie filmpjes.

TNO PowerMatcher

De beschikbaarheid van groene stroom hangt af van externe factoren zoals de zon en de wind. PowerMatcher van TNO stemt de vraag af op het variabele aanbod van duurzame energie. KikvorsFilm maakte deze animatie die bondig uitlegt hoe dat werkt.

Fete de la Nature

Fete de la Nature moet een jaarlijks terugkerend landelijk festival worden waarin iedereen een heel weekend lang op eigen wijze 'de natuur kan vieren'. In opdracht van PlanetXAM deed KikvorsFilm het camera- en montagewerk van deze promotiefilm.

Samenwerking Musea

Een film voor de Museumvereniging over de samenwerkingsverbanden die musea zijn aangaan. Niet alleen onderling, maar juist ook met scholen, universiteiten en het bedrijfsleven.

Sporen naar het front

Een film over de rol van spoorwegen in oorlogstijd: Van het vervoer van manschappen tot de slagkracht van groot spoorweggeschut, en van de inzet van hospitaaltreinen tot de deportaties tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Carlson Wagonlit Travel

KikvorsFilm maakte deze film in opdracht van Carlson Wagonlit Travel, dat gespecialiseerd is in zakenreizen. De film is bedoeld als introductie voor nieuwe medewerkers en stagaires, en om studenten te interesseren in het vak.

1%Live

1%Live is de internetshow die met regelmaat wordt uitgezonden op de website van de 1%Club. Ventanaz verzorgt deze livestreams, met camerawerk van KikvorsFilm.

De Lijf Show

Montage van instarts voor deze spelshow van SBS6, in opdracht van post-productiebedrijf Creative Animal.