Oxfam - Investigative Journalism

Met het collectief 'de Connectors' maakte KikvorsFilm een korte film over de rol van onderzoeksjournalistiek die misstanden wereldwijd aan de kaak stelt. Met de opkomst van digitale media wordt gezocht naar nieuwe mogelijkheden.

AfriLabs

Voor AfriLabs organiseerde de Connectors een 'co-creation' dag waarin Afrikaanse it-bedrijven in verschillende landen elkaar hielpen hun vraagstukken op te lossen. KikvorsFilm maakte dit videoverslag.

Zo Blij - LukasArt

Muzikant en kunstenaar Lukas van de Vrande schreef dit nummer voor de geboorte van zijn zoon Kees, en KikvorsFilm maakte de videoclip.

Hier Moet Je Zijn

Montage van het programma 'Hier Moet Je Zijn' van RTL4, in opdracht van post-productiebedrijf Creative Animal.

1%Club - Student Battle

Voor deze online live uitzending waarin de winnaars bekend gemaakt werden, verzorgde KikvorsFilm het camerawerk en de belichting. De uitzending werd geproduceerd door De Connectors in opdracht van de 1%Club en Accenture.

InSight in nanotechnology

Het InSight-project ontwikkelde nieuwe technologie om de productie van nano-deeltjes en nano-materiaal real time te monitoren. Deze animatie van KikvorsFilm bleek ideaal om die microscopisch kleine processen voor een groot publiek inzichtelijk te maken.

Beat the Crowd

Montage van instarts voor deze spelshow van RTL4, in opdracht van post-productiebedrijf Creative Animal.

MuziekMaten

Vier veteranen vertellen over muziek die hen dierbaar was tijdens hun inzet in Nieuw-Guinea, Libanon, Srebrenica en Afghanistan. In opdracht van NostalgieNet heeft KikvorsFilm daar het programma MuziekMaten over gemaakt, gepresenteerd door Gijs Wanders.