Landinwaarts - NTR

In de serie Landinwaarts gaat Dieuwertje Blok op zoek naar pareltjes van lokale cultuur en traditie. En dit seizoen maakte KikvorsFilm voor het productieteam van de NTR twintig verschillende camjo-items.

Money Talks - RTL Z

Voor het wekelijkse programma Money Talks op RTL Z maakte ik als camjo de items waarin Yvo van Regteren Altena stijladvies geeft aan de allerrijksten.

Podium on Tour - NTR

Podium on Tour reisde ook in de zomer van 2016 langs gerenommeerde kunst- en cultuurfestivals. In opdracht van de NTR maakte KikvorsFilm een deel van de camjo-items voor dit programma.

EenVandaag - AvroTros

Eind 2015 volgde ik mijn vader, professor Wim Turkenburg, tijdens een reis naar Fukushima. Voor EenVandaag monteerde ik samen met het team van AvroTros dit reisverslag over het getroffen gebied.

Amstelkwartier

Voor de gemeente Amsterdam maakte KikvorsFilm een serie van drie korte filmpjes over de nieuwe stadswijk het Amstelkwartier.

Plaat en Speler - LukasArt

LukasArt zocht crowdfunding voor zijn leuke kunstproject 'Plaat en Speler' via de website van VoorDeKunst. KikvorsFilm maakte deze promo.

Biodentify

Met een nieuw ontwikkelde technologie kan Biodentify aan de hand van DNA uit bodemmonsters bepalen of er in de diepe ondergrond olie of gas te vinden is. Deze promotiefilm laat zien hoe dat werkt.

College Tour - NTR

Voor de uitzending met Anton Corbijn werd een interview opgenomen met Bono van U2, waarvoor ik het camerawerk mocht doen.