Lokaal Eigendom - Provincie Zuid Holland

In opdracht van de Provincie Zuid Holland maakte KikvorsFilm deze informatieve animatievideo over hoe een omgeving kan participeren in lokale energieprojecten.

Topdoks - Zapp

Voor het medische kinderprogramma Topdoks filmde en monteerde ik als camjo in opdracht van de EO weer twee items.

Promo MBO College Zuidoost

Voor MBO College Zuidoost maakte ik deze promotievideo voor aankomende studenten. Hiervoor bedachten wij ook het visuele effect waarin studenten transformeren in professionals.

De Faker - Zapp

We zien een doodgewoon gezin. Maar er klopt iets niet: Eén van de gezinsleden is namelijk vervangen door iemand anders. De Faker dus! Maar wie dit is?
In opdracht van IDTV filmde en monteerde ik als camjo het grootste deel van de afleveringen.

Partos

Voor Partos, de branchevereniging voor ontwikkelingssamenwerking, maakte ik diverse videos. Omdat fysieke bijeenkomsten door Covid-19 niet mogelijk waren, zijn de interviews gefilmd via Zoom en gecombineerd met footage die deelnemers zelf aanleverden.

Wij Emigreren - SBS6

Voor het programma ‘Wij Emigreren' werden Rob, Lianne en zoon Maarten gevolgd die hun leven in Nederland achter zich lieten en naar Curacao vertrokken. In opdracht van MasMedia verzorgde ik een deel van het camerawerk.

Hip voor Nop - Zapp

Ook voor dit nieuwe seizoen van Hip voor Nop draaide en monteerde ik als camjo verschillende items. Van meiden die hun kamer en kledingstijl tonen, tot stylistes die hun plannen uitleggen. En Anne-Mar bezoekt uiteraard weer een hele reeks BN-ers.

Eerste Hulp Bij Festivals - RTL5

Voor het programma 'Eerste Hulp Bij Festivals' filmde ik in opdracht van Concept Street de medische dienst van verschillende evenementen. De serie werd in september en oktober 2019 uitgezonden op RTL5.