Retourtje Toen - Vervoer

De eerste stoomtram, de opkomst van de auto, bermtoerisme, files, trein en luchtvaart: KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Retourtje Toen - De Glazen Stad

De druiventeelt in het Westland: Van gewassen in de kassen tot in het veilinghuis en de verkiezing van de Druivenkoningin. KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Retourtje Toen - Mode

Petticoats, minirokjes, plateauzolen en fantastische kapsels: KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Retourtje Toen - Carnaval

Het zotte getal, de foekepot, praalwagens vol boerenkielen en uiteindelijk de begrafenis van Knillis in Oeteldonk: KikvorsFilm stortte zich in het feestgedruis om het camerawerk en de montage van wederom een nieuwe aflevering Retourtje Toen te verrichten.

Later!

Een dvd met het toneelstuk ‘Later!' van het Rotterdams Wijktheater en de documentaire 'Dat Gebeurt Mij Niet' met interviews van tienermoeders.

Farmers First

Een Engelstalige bedrijfsfilms in opdracht van DADTCO, de Dutch Agricultural Development & Trading Company BV.

UitMail

Een animatie voor het Nederlands Uitburo over hun nieuwe dienst, de UitMail.

Verre Vrienden

Audiovisueel decor voor het toneelstuk 'Verre Vrienden' dat werd opgevoerd door theaterstudenten van de toneelschool in Arnhem.