MEXX

In opdracht van Ernstige Zaken filmde KikvorsFilm achter de schermen tijdens de presentatie van de nieuwe modecollectie van MEXX.

Retourtje Toen - Liefde

Van het eerste vriendje en stiekeme kusjes in de lunchpauze, tot seksuele voorlichting en uiteindelijk een gouden bruiloft. KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Retourtje Toen - Voetbal

Van boze middenstanders bij wie een bal door de winkelruit vloog, tot oud zeer rond de verloren finales in 1974 en 1978. KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen gedaan.

Top 100 Live - 2007

Tijdens het Top 100 Live festival in Made verzorgde KikvorsFilm samen met MRN-Film de meercamera-registratie van de optredens. De beelden werden live geprojecteerd op grote schermen aan weerszijde van het podium.

Retourtje Toen - Eten

Balkenbrij, zure zult, levertraan, en van het varken dat men zelf slachtte diende de blaas als voetbal. KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen gedaan.

Voetbal in de jaren ‘50

Voor deze dvd filmde en monteerde KikvorsFilm in opdracht van uitgeverij Nieuw Amsterdam en Tijdsbeeld Media de interviews met voetbalkenners Hans Kraay sr., Herman Pleij, Henk Spaan, en Gerrit Valk.

Retourtje Toen - Vervoer

De eerste stoomtram, de opkomst van de auto, bermtoerisme, files, trein en luchtvaart: KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Retourtje Toen - De Glazen Stad

De druiventeelt in het Westland: Van gewassen in de kassen tot in het veilinghuis en de verkiezing van de Druivenkoningin. KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.