Enlightened Underground

Camerawerk in opdracht van Movie Mento tijdens dit internationale congres over ondergronds bouwen, dat plaats vond in de Cruise Terminal van Amsterdam.

Utopics - ‘Nijntje in het Sranantongo'

Voor het multiculturele programma ‘Utopics' van StadsTV Utrecht maakte KikvorsFilm een item over Carry-Ann Tjong-Ajong die het boekje ‘Nijntje en Nina' van Dick Bruna in het Surinaams vertaalde.

Gemeente Voorschoten

In opdracht van communicatie adviesbureau Die Haghe maakte KikvorsFilm drie korte films voor de website van de Gemeente Voorschoten.

Utopics - ‘Divali'

Voor het multiculturele programma ‘Utopics' van StadsTV Utrecht maakte KikvorsFilm een item over het Hindoeistische Divali-feest dat deze week gehouden werd.

Utopics - ‘Kutlug Ataman'

Voor het multiculturele programma ‘Utopics' van StadsTV Utrecht maakte KikvorsFilm een item over de videokunst van de Turkse kunstenaar Kutlug Ataman, die deze maand op twee locaties in Utrecht te zien is.

Voetbal in de jaren ‘60

Voor deze dvd filmde en monteerde KikvorsFilm in opdracht van uitgeverij Nieuw Amsterdam en Tijdsbeeld Media de interviews met voetbalkenners Michel van Egmond, Henk Spaan, Bennie Muller en Willy Dullens.

Rijkswaterstaat en 75 jaar Afsluitdijk

In opdracht van Rijkswaterstaat heeft Tijdsbeeld Media een unieke dvd ontwikkeld die bijzondere beelden laat zien over de rijke historie van de Afsluitdijk. KikvorsFilm deed de montage.

Utopics - 'Tumultdebat'

Voor het multiculturele programma ‘Utopics' van StadsTV Utrecht maakte KikvorsFilm een item over het debat dat Tumult organiseerde over de kansen van allochtonen op de arbeidsmarkt.