GHGT-10: Videoverslag

Deze internationale conferentie over de ondergrondse opslag van CO2 vond in September 2010 plaats in de Amsterdamse RAI. KikvorsFilm maakte een videoverslag.

GHGT-10: Slotdebat

Voor het slotdebat van deze internationale conferentie over de ondergrondse opslag van CO2 produceerde KikvorsFilm vijf korte filmpjes. Ieder filmpje introduceert op eigen wijze één van de hoofdthema's.

SEWGS

ECN heeft met SEWGS een nieuwe techniek ontwikkeld om CO2 af te vangen. Om zakenrelaties en investeerders goed te kunnen informeren over de werking van SEWGS is er een heldere animatie gemaakt.

De vertrouwenspersoon

In opdracht van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen produceerde KikvorsFilm deze informatieve dvd, die uitlegt wat men kan doen bij ongewenst intimiderend gedrag op de werkvloer.

ESVS 2010

Aankondiging voor de jaarlijkse bijeenkomst van de European Society of Vascular Surgery die in september 2010 gehouden wordt in de Amsterdamse RAI.

GHGT-10

Promotiefilm van de GHGT-10 conferentie over de ondergrondse opslag van CO2. De film is gemaakt in opdracht van het organiserend comité dat bestaat uit Ecofys, Energieonderzoek Centrum Nederland, TNO, en Universiteit Utrecht.

Flanderijn Gerechtsdeurwaarders

Een bedrijfspresentatie voor Flanderijn Gerechtsdeurwaarders die laat zien langs welke stappen het incassotraject wordt doorlopen.

Lespakket Sensor

Voor de website van uitgeverij Malmberg maakte KikvorsFilm, in opdracht van communicatie adviesbureau Die Haghe, drie korte films die tonen hoe het lespakket ‘Sensor' in de praktijk gebruikt wordt.