Podium on Tour - NTR

Podium on Tour reisde ook in de zomer van 2016 langs gerenommeerde kunst- en cultuurfestivals. In opdracht van de NTR maakte KikvorsFilm een deel van de camjo-items voor dit programma.

Podium on Tour - NTR

De nieuwe achtdelige serie Podium on Tour reisde deze zomer op NPO 2 langs gerenommeerde kunst- en cultuurfestivals. In opdracht van de NTR maakte KikvorsFilm een deel van de camjo-items voor dit programma.

Landinwaarts - NTR

In de serie Landinwaarts gaat Dieuwertje Blok op zoek naar pareltjes van lokale cultuur en traditie. In opdracht van de NTR maakte KikvorsFilm meerdere camjo-items voor dit programma.

Het Orkest van Nederland

Bij post-productiebedrijf Creative Animal monteerde KikvorsFilm mee aan 'Het Orkest van Nederland', een talentenjacht op RTL4 waarin wordt gezocht naar de beste klassieke muzikanten.

Zo Blij - LukasArt

Muzikant en kunstenaar Lukas van de Vrande schreef dit nummer voor de geboorte van zijn zoon Kees, en KikvorsFilm maakte de videoclip.

Hier Moet Je Zijn

Montage van het programma 'Hier Moet Je Zijn' van RTL4, in opdracht van post-productiebedrijf Creative Animal.

Beat the Crowd

Montage van instarts voor deze spelshow van RTL4, in opdracht van post-productiebedrijf Creative Animal.

Fete de la Nature

Fete de la Nature moet een jaarlijks terugkerend landelijk festival worden waarin iedereen een heel weekend lang op eigen wijze 'de natuur kan vieren'. In opdracht van PlanetXAM deed KikvorsFilm het camera- en montagewerk van deze promotiefilm.