Samenwerking Musea

Een film voor de Museumvereniging over de samenwerkingsverbanden die musea zijn aangaan. Niet alleen onderling, maar juist ook met scholen, universiteiten en het bedrijfsleven.

Carlson Wagonlit Travel

KikvorsFilm maakte deze film in opdracht van Carlson Wagonlit Travel, dat gespecialiseerd is in zakenreizen. De film is bedoeld als introductie voor nieuwe medewerkers en stagaires, en om studenten te interesseren in het vak.

Firefly

Computers worden alsmaar sneller, maar we naderen de fysieke beperkingen van de huidige elektronische technologie. Het Firefly project onderzoekt daarom mogelijkheden van optische verbindingen binnen een computer.

SportconneXions

SportconneXions biedt een online club agenda en ladder voor sportmaatjes. Voor de website van SportconneXions maakte KikvorsFilm deze korte video die laat zien hoe het werkt.

ECN Solar

ECN Solar streeft er naar om zonne-energie zo rendabel mogelijk te maken. Deze film toont de werkwijze van Energie Centrum Nederland, en laat zien op welke gebieden zij succesvol samenwerkt met de industrie.

Baggage Operational Support

In opdracht van AFS Uitzendbureau en Tence Inzetbureau maakte KikvorsFilm deze introductiefilm voor personeel dat op de luchthaven Schiphol gaat werken bij de BOS: Baggage Operational Support.

TNO Carbon Capture and Storage

TNO doet onderzoek naar verschillende oplossingen om de CO2 uitstoot wereldwijd te verminderen. KikvorsFilm maakte twee films die de expertise van TNO op dit gebied in beeld brengt.

Sirius Programma

Het Sirius Programma stelt hogescholen en universiteiten in staat de beste studenten uit te dagen het maximale uit zichzelf te halen. Deze film laat zien hoe die excellentiebevordering in praktijk gebracht wordt.