Podium on Tour - NTR

Podium on Tour reisde ook in de zomer van 2016 langs gerenommeerde kunst- en cultuurfestivals. In opdracht van de NTR maakte KikvorsFilm een deel van de camjo-items voor dit programma.

EenVandaag - AvroTros

Eind 2015 volgde ik mijn vader, professor Wim Turkenburg, tijdens een reis naar Fukushima. Voor EenVandaag monteerde ik samen met het team van AvroTros dit reisverslag over het getroffen gebied.

Podium on Tour - NTR

De nieuwe achtdelige serie Podium on Tour reisde deze zomer op NPO 2 langs gerenommeerde kunst- en cultuurfestivals. In opdracht van de NTR maakte KikvorsFilm een deel van de camjo-items voor dit programma.

Landinwaarts - NTR

In de serie Landinwaarts gaat Dieuwertje Blok op zoek naar pareltjes van lokale cultuur en traditie. In opdracht van de NTR maakte KikvorsFilm meerdere camjo-items voor dit programma.

MuziekMaten

Vier veteranen vertellen over muziek die hen dierbaar was tijdens hun inzet in Nieuw-Guinea, Libanon, Srebrenica en Afghanistan. In opdracht van NostalgieNet heeft KikvorsFilm daar het programma MuziekMaten over gemaakt, gepresenteerd door Gijs Wanders.

Handen uit de Mouwen

Lokale politici liepen een dag stage in een museum. In opdracht van de Nederlandse Museumvereniging legde KikvorsFilm hun ervaringen vast in een serie filmpjes.

Sporen naar het front

Een film over de rol van spoorwegen in oorlogstijd: Van het vervoer van manschappen tot de slagkracht van groot spoorweggeschut, en van de inzet van hospitaaltreinen tot de deportaties tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Manifestatie Cultureel Noord 2020

Op 23 februari 2012 vond de Manifestatie Cultureel Noord 2020 plaats, waar werd gesproken over de toekomst van Kunst en Cultuur in Amsterdam-Noord. KikvorsFilm volgde de voorbereidingen en maakte dit videoverslag.